Trouwen in omgeving Utrecht

Ben je helemaal fan van de regio Utrecht, of kom je vaak shoppen in de stad met je vriendinnen? Dan wil je natuurlijk ook je liefde verklaren in Utrecht! Deze mooie stad biedt vele prachtige mogelijkheden als het gaat om locaties voor de ceremonie, decors voor fotoshoots, maar ook vele verschillende trouwleveranciers en trouwautos. Er is dus van alles te vinden in Utrecht!

Waarom Utrecht?

Utrecht biedt veel opties als het gaat om locaties en leveranciers. Maar wat kun je hier allemaal verwachten? Aan locaties is er van alles te vinden in en rondom Utrecht. Zo zijn er kerken, kastelen, forten en restaurants die perfect zijn voor bruid en bruidegom! Door de vele verschillende trouwleveranciers die beschikbaar zijn in de omgeving, kan alles vlot geregeld worden. Heeft je neefje bijvoorbeeld je boeket omgegooid? Dan kun je eenvoudig een nieuw boeket bestellen. Moet de trouw auto nog terugkomen voor een extra rondje? Ook dat is geen probleem.

Deze prachtige stad biedt natuurlijk veel meer als het gaat om mooie locaties. De stad zelf vormt al een prachtig decor voor je fotoshoot! Je kunt bijvoorbeeld een rondje maken in een sloep op de grachten. Hou je meer van groen? Dan heeft Utrecht ook prachtige parken, of je kunt een kijkje nemen in de schitterende natuur rondom Utrecht. Ben je nieuwsgierig naar de inwoners van Utrecht, of zoek je juist wat meer mensen om het mee te vieren? Dat kan ook! ‘Gluren bij de Buren‘ zorgt ervoor dat buurtbewoners bij elkaar kunnen zitten, compleet met leuke acts.

Mooie trouwlocaties in Utrecht

Dat Utrecht veel te bieden heeft, weten we nu wel, maar wat heeft het nu precies te bieden op het gebied van trouwlocaties? Een unieke plek is The Anthony, een klooster dat volledig is vernieuwd en een prachtige locatie biedt voor dit soort gelegenheden. In dit klooster bestaat ook de mogelijkheid om samen met je gasten te overnachten, of misschien wel alleen met je pas getrouwde partner!

Houd je meer van de natuur dan van de drukke binnenstad? Dan is het Feel Good TentEvent echt iets voor jou! Deze tent is omgeven door natuur en staat in de bossen van Baarn. Er is een grote tent beschikbaar voor als het weer plotseling omslaat. Na de ceremonie en al het feesten biedt de locatie ook een prachtige gelegenheid om met z’n allen rond een knapperend kampvuur te zitten.

Kom je ook?

Ben je nieuwsgierig naar onze prachtige regio Utrecht, of misschien zelfs de stad? Pak gerust de auto, of misschien wel de fiets, en maak een tocht door de regio om zo de mooiste plekjes te ontdekken. Wie weet kom je zo ook de droomlocatie voor je toekomstige bruiloft tegen! Want Utrecht heeft van alles te bieden.

Benieuwd naar onze mooie regio Utrecht maar heeft u er nog geen beeld bij? Bekijk dan onderstaande video: https://www.youtube.com/watch?v=A6IuD0b1yZ8

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *